wholesale jerseys nfl jersey cheap cheap nfl jerseys wholesale jerseys

Despre noi

Cu mulți ani în urmă am descoperit o afinitate crescută înspre domeniul financiar. Acela a fost un început, timid de altfel, dar un început care a avut la bază contabilitatea. Am existat pe piață în perioada de creștere și antemergătoare crizei din anul 2008. Încă din primul an am început să realizăm că a ține contabilitatea pentru o companie înseamnă mai mult decât ceea ce pare la prima vedere. Am înțeles că este necesară o implicare aproape sufletească în cadrul fiecărei companii, la care trebuie să îi înțelegem domeniul de activitate și să îi oferim consultanță cu privire la modul în care trebuie să își conducă și să își organizeze contabilitatea astfel ca la un eventual control problemele apărute să fie minime.

A urmat extinderea înspre zona de audit financiar, care a reprezentat o evoluție atât profesională, cât și a businessului Smart Cons. Munca alături de companii tot mai mari a pus presiune pe umerii noștri, moment în care ne-am văzut obligați să ne extindem. Ne-am mutat într-un sediu mai mare și am mai angajat personal pentru a putea face cerintelor clientilor.

Ce ne diferențiază?

Domeniul financiar-contabil este unul în care competiția este destul de mare. Există multe companii de contabilitate și destul de puține companii care reușesc să aibă un departament contabil. Astfel că cererea mare a dus la apariția unui număr considerabil de contabili care își pun la dispoziție serviciile.

Un prim aspect care ne face să fim diferiți în această piață este modul în care reușim să înțelegem și adeseori chiar să prevedem necesitățile clienților. Găsim soluții. Contabilitatea, odată înțeleasă, permite rezolvarea oricăror probleme. Și noi, la Smart Cons știm cât de important este ca o companie să nu aibă probleme.

Un alt aspect este cel legat de respectarea termenelor. Există câteva termene legale care trebuie să fie respectate, cum ar fi cel de depunere a bilanțului. Pe lângă acestea, ne place să respectăm termenele la care ne-am luat angajamentul de a veni cu soluții.

Un al treilea aspect este consultanța. Da, oferim consultanță și ne încântă să ne folosim cunoștințele în cadrul unei discuții cu privire la bunul mers al companiei, la modul în care se ține contabilitatea sau la implementarea unui nou proiect.

Dar cel mai important aspect care ne diferențiază de concurență este faptul că noi nu înregistrăm actele contabile ale clienților. Noi încercăm să înțelegem afacerea și să găsim, împreună cu managerii, soluții pentru a o face mult mai eficientă și pentru a plăti cât mai puțin către Bugetul de Stat și cel al Asigurărilor Sociale.